Handelsbetingelser

1. Bestilling og betaling

Bestilling foregår ved at udfylde ordreformularen i indkøbskurven med de relevante oplysninger.

Ordren kan betales ved en bankoverførsel i Danmark, Færøerne og Grønland. Oplysningen om vores bankkonto tilsendes på email efter ordreafgivelse.

KnitByHeart accepterer betaling med Visa, Mastercard, Visa Electron, Maestro, Diners, Paypal eller MobilePay. Via Paypal kan der betales med VISA, Mastercard, Discover eller American Express.

KnitByHeart bruger Bambora/Paypal til at håndtere alle betalinger. Kortoplysninger overføres i krypteret form, således at tredjemand ikke kan læse disse. Beløbet bliver først trukket på din konto, når varen afsendes. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

2. Priser

Alle priser er incl. 25 % moms. Der sendes momsfrit til lande uden for EU. Momsen er fratrukket ved betaling, hvis leveringen sker til et land uden for EU. (Er du logget ind som medlem, og har adresse uden for EU, vises priserne i butikken dog uden moms).
Der tages forbehold for: Prisstigninger, force majeure, afgiftsændringer, udsolgte varer & trykfejl.

3. Forsendelse

Der kan leveres world wide. Fragtpriser beregnes efter vægt og bestemmelsessted ud fra PostNords gældende takster.

Bestillinger til en værdi af minimum 250 DKK sendes portofrit i Danmark (undtaget Grønland og Færøerne). Ordre i Danmarks sendes som pakke med PostNord til nærmeste pakkeshop. Ved bestilling skal der vælges udleveringssted.

Ved ordrer til andre lande end Danmark koster portoen PostNords takster. Prisen for forsendelsen vises sammen med varetotal ved betaling.
Ordre til Norge kan deles op mod betaling for ekstra forsendelser.
De fleste opskrifter sendes som pdf-dokument, og der betales derfor ikke fragt for disse (enkelte af opskrifterne udsendes med almindelig post, og for disse betales fragt som ovenfor beskrevet).

Modtagelsen af din ordre bliver bekræftet via e-mail. Herefter afsendes ordren almindeligvis inden for 1-2 arbejdsdage. Ved ordrens afsendelse gives ligeledes besked via e-mail. Såfremt ordren skulle blive forsinket sendes en e-mail herom.
Du kan altid se den aktuelle status på din ordre, ved at logge ind på din medlemskonto i forretningen.

4. Reklamation

Såfremt varen er forkert leveret, skal kunden indenfor 14 dage give besked herom til KnitByHeart. Er varen beskadiget under transporten, skal kunden dog straks ved modtagelsen rette henvendelse til den virksomhed som har forestået leveringen.

Er der fejl med varen har kunden 24 måneders reklamationsret.

5. Returret / Fortrydelsesret

Hvis du fortryder din bestilling, kan du sende en e-mail til info@knitbyheart.dk. Fortæl os om du vil have bestillingen ændret eller annulleret. Oplys venligst dit ordrenummer. Afbestilling eller ændring er helt gratis for dig, hvis vi modtager den, inden vi afsender varerne. (Vi afsender løbende bestillinger, så vi kan ikke give nogen frist for dette).

Ønsker du, at gøre brug af din fortrydelsesret, når varen er afsendt, da har du 14 dage efter modtagelsen til enten at returnere varerne, eller til at meddele os, at du ønsker at fortryde dit køb. Hvis du sender en e-mail til os om at du ønsker at fortryde dit køb, da har du fra den dag af yderligere 14 dage til at returnere varerne.
KnitByHeart skal da returnere købssummen senest 14 efter den dag, du har meddelt at du fortryder dit køb, dog har vi mulighed for at afvente modtagelsen, før beløbet udbetales. Du har ret til at se/prøve varen, som du vil kunne det i en fysisk butik.

Du bærer som forbruger selv risikoen for varen, indtil den er i hænderne på KnitByHeart, dvs. forsvinder pakken, eller går den i stykker under transporten, hæfter du for varen. Er varen beskadiget eller forringet, uden at beskadigelsen eller forringelsen skyldes uagtsomhed eller manglende omsorg, bevarer du fortrydelsesretten. Denne ret har du ifølge Forbrugeraftaleloven, se §18, §19 og §20. Du skal dog selv betale returportoen. Hvis varen er sendt som pakke, kan du også undlade at afhente den på posthuset (eller meddele dem, at du ikke ønsker pakken, så vi får den hurtigere retur).
Varer der returneres ufranko eller pr. efterkrav, nægtes modtagelse.

6. Sælgers navn og adresse:

KnitByHeart
Greve Strandvej 89
2670 Greve
Danmark
40 61 40 84
info@knitbyheart.dk
Cvr: 43 40 92 12