fbpx
Ny ejer

En drøm bliver til virkelighed.

Mit navn er Marianne og jeg elsker at strikke. Jeg begyndte at strikke, da jeg var omkring 10 år. Det er sammenlagt blevet til mere end 35 år med pindende, men interessen og passionen er ikke blevet mindre.

Ideen om KnitByHeart har altid ligget og ulmet. En drøm om at leve af min hobby og min egen passion for garn. Og samtidig et ønske om at levere et produkt, som kan lidt mere.

Nogle gange tager livet en drejning, som gør at vi må gentænke arbejdslivet. Det skete for mig i sommeren 2021, hvor jeg blev ramt af Morbus Menière. En sygdom, som ikke er farlig, men bare møg irriterende og som kan gøre livet uforudsigeligt. For mig betød det et farvel til karrieren som jurist. Men det betød også, at jeg fik mulighed for rent faktisk at gøre drømmen om at leve af garn til virkelighed. Så jeg købte garnshoppen 123knit.dk i sommeren 2022.

Nyt navn, samme gode service

Jeg har givet shoppen et nyt navn for at fortælle at strik betyder noget, – at strik er en hjertesag. Strik gør en forskel, når man efter en lang arbejdsdag kan krybe op i sofaen med sine pinde, en god kop te og få dagen lagt på hylden. Der kommer nye produkter til. Forskellige typer garn (og tilbehør), som er nogle af mine egne favoritter og som jeg glæder mig til at vise jer. Men omtanken, kvaliteten og den personlige service er den samme, som I kender fra 123knit.dk.

Jeg håber, min passion for garn, opskrifter og slow fashion, kan inspirere andre til at tage fat i pindene og kreere skønne ting, til både sig selv og andre.

Udover mig, kan du møde min datter Emma i ”butikken”, og vi har allieret os med dygtige designere og samarbejdspartnere, som du også kommer til at møde i shoppen og på vores sociale medier.

Service og kvalitet er i højsædet hos KnitByHeart. Noget af det garn, du finder hos os, kan du også finde andre steder. Derfor gør vi os altid umage for at sørge for at lot-numrene stemmer, både til nye projekter eller hvis du står og mangler et enkelt nøgle. Vi ved, hvor vigtig tid er og derfor kan du altid lave en aftale om at komme og besøge os, også udenfor vores almindelige åbningstider (også om aftenen eller i weekenden).

Sammen om garnet

Garn er for os lig med afslapning. Garn stopper tankemylderet eller kan være en god sidebeskæftigelse sammen med en god lydbog.

Men det at være sammen om garnet, uanset om du strikker eller hækler, er for mange også en stor del af hyggen. Vi glæder os derfor til at invitere til events, hvor vi er fælles om at strikke eller tager ud og oplever ting, der har med garn at gøre. Det kan fx være et strikkeretreat i lækre omgivelser eller et garnfarvningskursus.

Vi tænker miljø, klima og bæredygtighed alle de steder, vi kan. Vi forsøger at finde garn og materialer, som gør en indsats, både hvad angår dyrevelfærd, bæredygtighed og fair trade. Du kan læse meget mere om vores bæredygtighed i nogle af de andre blogindlæg.

Vi glæder os til at se dig i ”butikken” eller på shoppen og vi glæder os især til at se dine strikke- og hækle projekter, som vi håber du vil dele på de sociale medier med #knitbyheartdk til inspiration for os og andre garn-entusiaster.