fbpx
Socktober 2023

Socktober 2023

Socktober er en begivenhed jeg ser frem til hvert år. Jeg elsker at strikke strømper og når det bliver oktober fyldes instagram med skønne strømpebilleder og jeg får bare lyst til at strikke endnu flere.

Men jeg ser også frem til Socktober, fordi det også handler om omtanke for andre. Oprindeligt blev Socktober skabt i USA som en en “strik-strømper-til hjemløse-bevægelse”, men som årene er gået og Socktober har taget sit indtog i Europa, er der kommet flere forskellige formål, som man kan strikke strømper til.

Fx skaber Lana Grossa hvert år en særlig Socktober strømpe-serie, hvor de donerer 50 cent til kampen mod kræft for hvert solgt nøgle. I år betyder Lana Grossa’s Socktober noget helt særligt for mig. Inden for de sidste 6 måneder har jeg både mistet til kræft, fejret at kræften var væk og lige nu sender jeg tanker, omsorg og støtte til en, der kæmper. Derfor er det oplagt for mig, at min 2023 Socktober også går til kampen mod kræft.

Jeg har derfor valgt at tage nogle af Lana Grossas Meilenweit 100 Socktober garner hjem. Serien består af 100 grams nøgler (med ca. 420 meter) i smukke farverige mønstre. For hvert nøgle Meilenweit 100 Socktober der bliver solgt i oktober 2023 donerer Lana Grossa 50 cent og jeg donerer 5 kr. for til kampen mod kræft. Fra min side bliver det delt ligeligt ud mellem Kræftens Bekæmpelse og Børnecancerfonden lokalt i Danmark.

Jeg håber du også vil støtte op om kampen mod kræft og vise dine smukke strømper frem på instagram og facebook.

Du kan finde dette års Meilenweit 100 Socktober garn lige her og på min instagram kan du se nogle af de strømper, jeg har strikket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *