fbpx

Mohair garn

I vores sortiment finder du mohair garn i den bedste kvalitet. Vi får mohairgarn fra de mest anerkendte leverandører fra hele verden.


Mohair garn er noget af de mest lækre uld til strik...

Vi forhandler kun det bedste mohair garn! I vores sortiment finder du mohair garn blandet med enten polyamid eller med silke. Begge typer indeholder begge 70% mohair og så 30% enten silke eller polyamid.

Hvad er mohair garn

Mohair garn er først og fremmest utroligt lækkert at arbejde med. Det er varmt, smukt og kan lige som uld absorbere fugt. Mohair er i fibrene mere stærke og blanke end almindelig uldgarn, og kombineret med de bløde og stærke silkefibre, så er mohair noget af det smukkeste og mest eksklusive garn rent visuelt. Perfekt til al slags strik.

Mohair silkegarn til billige priser

Det vigtigste hos KnitByHeart er at vi kan lagerføre alle farver af mohair, i de serier vi lagerfører. Men det skal også være til de helt rigtige priser. Derfor kan du hos KnitByHeart købe billigt mohair garn - uden at skulle gå på kompromis med kvalitet eller service!

Tilbud på mohair garn

Vores priser er altid helt realistiske - så ingen forhøjede priser på mohair garn her! Hele året rundt kan du købe mohair garn til de billigste priser på nettet. Vi har ofte tilbud på mohair garn.