Strikkepinde

Det rette værktøj til opgaven, den rigtige strikkepind er utrolig vigtig for dine hænder. Vi har et stort udvalg af de bedste strikkepinde fra Addi, så du kan opnå de bedste resultater med dine strikkeprojekter!


Den bedste strikkepind

Når det kommer til at strikke i mange timer, så er det utroligt vigtigt at man finder den strikkepind som passer bedst til ens hænder. I vores udvalg har vi strikkepinde af de mest anerkendte og bæredygtige materialer, nemlig bambus, træ og metal. Alt efter hvad man personligt føler er bedst at holde ved, så har de hver især nogle forskellige fordele og ulemper:

Bambus strikkepinde

En strikkepind i bambus er dejlig fleksibel, naturlig og varm at arbejde med. De er de mest fleksible på markedet, men har lidt det samme "feel" som øvrige strikkepinde i naturmaterialer.

Træ strikkepinde

En strikkepind i træ er ligeledes utrolig dejlig at arbejde med. Følelsen af at have et naturmateriale i hånden giver både ro og balance. Træ er mere stift end bambus, hvilket også gør dem mere sårbare. Så man skal være yderst forsigtig med strikke pinde i træ., men de er en fornøjelse at arbejde med.

Metal strikkepinde

En strikkepind i metal - oftest aluminium eller forkortet alu - er de mest almindelige strikkepinde. De er holdbare, lette og har et perfekt finish. Modsat de naturlige materialer, så er alu strikkepinde lidt mere kolde og petite at have i hænderne.

Vi anbefaler at man som specielt ny strikker, prøver alle typer strikkepinde, for at finde præcist den type som passer til ens hænder og strikketeknik. Det at strikke er en hobby for livet, og det er utroligt vigtigt at passe på sine hænder, så sørg for at finde den helt rigtige strikkepind som passer til dig!

Strikkepinde til al slags strik

Uanset om du er ny eller garvet strikker, så har vi strikkepinden for dig. I vores udvalg har vi de mest anerkendte strikkepinde på markedet fra Addi.

Addi strikkepind

Addi har over 190 års erfaring med udvikling af værktøj til strik og hækling. Med denne massive erfaring har de hos Addi de helt rette forudsætninger, for at udvikle og levere de bedste strikkepinde og værktøj til strik i verden. Vi forhandler hele sortimentet af strikkepinde fra Addi, så du kan med garanti finde en strikkepind som både passer dine hænder og strikkeprojekt.